Cattery van de Nobelpoort

Geschikt voor U ?

BENT U GESCHIKT VOOR EEN RAGDOLL?

- Oefen eens om op het puntje van uw stoel te zitten. Uw Ragdoll ligt er eerder dan u er gaat zitten

- Als er visite binnenkomt laat deze dan op de bank gaan zitten. Gooi gelijk een zak aardappelen van ongeveer 5 kg op hun schoot en wrijf meerdere malen met een schuurpapiertje langs hun gezicht en over hun armen en handen. Zo zal uw visite voortaan verwelkomd worden door uw Ragdoll.

- Begin met het zemen van de ramen. Zijn ze schoon? Maak nu je eigen vingers nat en zet ze verschillende malen op de ramen 20 tot 30 cm boven de vensterbank. Als u een Ragdoll heeft is dit gebied altijd wazig van de snuit en de pootjes.

- Maak met een stofzuiger de vloerbedekking en de bank schoon. Wrijf er daarna met een bol watten overheen en herhaal dit minstens 2x per dag. Ook een Ragdoll verhaart.

-Ga lekker aan de tafel zitten om uw warme maaltijd te nuttigen, gooi uw stukje vlees op de grond, pak het weer en herhaal dit een keer of 5. Uw Ragdoll eet graag een hapje mee want hij is graag in uw buurt.

- Ga lekker vroeg naar bed om bij te slapen. Leg een kussen op uw hoofd en 1 tussen uw benen. Blijf nu 8 uur zo liggen. Gezellig hoor, een kat in bed.

- Loop door de kamer, de gang en op de trap. Houdt uw schaduw in de gaten en huppel er steeds overheen. normaal loopt hier uw Ragdoll.

- Koop groene planten en knip er iedere dag de puntjes vanaf. Koop na een week weer nieuwe planten. Uw Ragdoll weet het verschil niet tussen uw planten en zijn kattengras.

- Dweil uw vloer, wrijf hem daarna om de 5 cm in met kalk. Zo ziet nat kattenzand eruit.

- Ga eens proberen u aan te kleden. Pak iets uit uw kledingkast en gooi de kleding die op de plankjes liggen op de grond, vouw het daarna weer op en leg het in uw kast. Herhaal dit iedere keer dat u zich aankleed. Uw Ragdoll ligt graag lekker warm en donker in uw kledingkast.

- Ga als het 30 graden is op de bank zitten en leg een warme kruik op uw schoot. Normaal ligt hier uw Ragdoll.

- Ga achter uw computer zitten, typ een brief. Druk met 2 handen op uw toetsenbord.......en begin opnieuw aan uw brief. Een Ragdoll is ook nieuwsgierig van aard en speels.Hebt u na dit te hebben gelezen nog steeds interesse in een Ragdoll,

neem dan contact met ons op. 🙂

Lilly, een blue sepia mitted poesje van Mara en Doerak, 2018.