Cattery van de Nobelpoort

Nog even dit......

Al onze poezen worden getest op HCM/echo PKD/echo, CIN/echo,  FELV, FIV en bloedgroep. Ook worden de ouderdieren DNA combibreed getest op alle mogelijke erfelijke ziekten en/of afwijkingen, op de leeftijd van ongeveer 1 jaar! 

Mocht u willen komen kijken naar uw nieuwe aanwinst dan U mag vanaf de leeftijd van 5 weken op bezoek komen. Vanaf die tijd zullen wij u zo goed mogelijk op de hoogte houden van uw kitten doormiddel van foto's en verhaaltjes op de pagina kittens van ".....".

De moederpoes zal bevallen in mijn slaapkamer of huiskamer. De kittens zullen dus vanaf dag 1 opgroeien tot gesocialliseerde kittens. Zo zullen de kittens in huiselijke kring opgroeien om zo aan allerlei geluiden te kunnen wennen.

 

Onze kittens zullen pas met 12/13 weken (zie pagina waarom 12/13 weken) de Cattery verlaten, ze zijn dan :

1x geënt, lees op de pagina "waarom 1x geënt" waarom ik geen 2x ent!

4 x ontwormt,

Behandelt tegen vlooien, indien nodig.

Europees paspoort met gezondheidsverklaring,

Stamboom,

Eigendomsbewijs,

Gechipt,

Kittenpakket,

Verkoop/garantie contract

Onze kittens hebben een vaste prijs!

Het is niet mogelijk om te bieden! Het is mogelijk dat een kitten goedkoper weg kan maar daar is altijd een reden voor en die wordt uiteraard medegedeeld.

Aangezien Ragdolls slecht alleen kunnen zijn plaats ik geen kitten bij mensen die verder geen kat hebben of binnen afzienbare tijd een kitten erbij nemen. Lees de pagina "waarom een duo"! Ik kan in niemands portemonnee kijken maar in het asiel zitten ook genoeg kittens die een nieuw en blijvend huisje verdienen! Op deze manier zijn ze nooit alleen en hebben ze altijd een vriendje om mee te spelen.

Ik verkoop sporadisch een kitten voor de fok en alleen mits de doelstelling hetzelfde is als die van mij.

Bij het reserveren van een kitten vragen wij reserveringskosten van € 250.

Deze wordt niet vergoed bij annulering uwer zijds.

De aanbetaling wordt wel vergoed indien onze cattery het kitten om redenen niet bij u kan plaatsen.

Reserveringskosten hoeft  pas te betalen als u een keuze naar wens heeft kunnen maken in onze cattery. De reden is: dat koper en verkoper  weten waar ze aan toe zijn en verzekerd zijn van een nieuwe liefdevolle eigenaar en huisje.

Ik verwacht dat mijn ragdolls in hun toekomstige huisjes niet vrij buiten mogen lopen   (in een ren of afgeschermde tuin mag natuurlijk wel). Daarnaast moeten ze niet de hele dag alleen zitten. Ragdolls zijn erg sociaal en hebben gezelschap nodig. Dit mag ook een andere kat of hond zijn.

 

Mocht u gezellig op de koffie/thee willen komen, om mijn katten/kittens te komen bewonderen, dan zou ik het op prijs stellen dat, voordat u bij mij komt niet eerst een andere cattery gaat bezoeken ivm het overdragen van mogelijke bacteriën/infecties.

 

Ik ben aangesloten bij de Belgium Cat Fanciers (BCF).

Hier zullen de stambomen aangevraagd worden.

 

Graag tot ziens.......

 

Xando, een seal sepia high mitted katertje van Daisy en Doerak, 2018.