Cattery van de Nobelpoort

Voeding

Kittenbrokjes:

Animonda vom Feinsten Deluxe Kitten is kattenvoer van uitstekende kwaliteit voor jonge katjes, gezonde groei, grote weerstand en een glanzende vacht Animonda vom Feinsten Deluxe Kitten is droogvoer voor jonge katjes. De zorgvuldig geselecteerde bouwstoffen van hoge kwaliteit en verteerbaarheid zijn de ideale basis voor een gezonde ontwikkeling van kleine katjes.

De geselecteerde combinatie van vitamine en werkzame stoffen in Animonda vom Feinsten Deluxe Kitten kattenvoer ondersteunen de ontwikkeling van de voor jonge katjes zo belangrijke afweer- en immuunsystemen.

Afgestemde mineraalstoffen bevorderen een gezonde groei. Goed verteerbare proteïnen en Fructooligosaccharide (FOS) ontzien daarbij het nog gevoelige maag- en darmstelsel van jonge katjes en bevorderen een optimale spijsvertering van voedingsstoffen. Omega 3- en Omega 6-vetzuren zorgen voor een glanzende en gezonde vacht.

Het volledige krachtvoer Animonda vom Feinsten Deluxe Kitten bevat geen soja-bestanddelen, kleurstoffen, conserveermiddelen of anti-oxidanten. Ook is volledig afgezien van het gebruik van tarwegluten.

Animonda vom Feinsten Deluxe Kitten droogvoer is ideaal in combinatie met Animonda vom Feinsten natvoer. Dagelijks een of twee maaltijden vom Feinsten als fijne vleesmaaltijd in een kom en verspreid over de dag het droogvoer vom Feinsten Deluxe. 24/7 brokjes laten staan! 

Volwassen brokjes, vanaf ongeveer 8 maanden.

Animonda vom Feinsten Deluxe Adult Kip is kattenvoer van uitstekende kwaliteit voor uitgegroeide en normaal actieve katten, een sterk immuunsysteem, gezonde urinewegen en een glanzende vacht Animonda vom Feinsten Deluxe Adult Kip is kattenvoer van uitstekende kwaliteit voor uitgegroeide en normaal actieve katten. De zorgvuldig geselecteerde bouwstoffen van hoge kwaliteit en verteerbaarheid zijn de ideale basis voor een goede gezondheid en beweeglijkheid van uw kat.

 • Speciale combinaties van vitamine C en werkzame stoffen bevorderen de instandhouding van een intact immuunsysteem
 • Zorgvuldig afgestemde mineralen voor het gezond houden van de urinewegen
 • Plantaardige vezels stimuleren de peristaltiek en bevorderen de afvoer van haarballen
 • De doelmatige stimulatie van de darmflora gaat onaangename kattenbakluchtjes tegen
 • Waardevolle Omega 3- en Omega 6-vetzuren zorgen voor een gezonde vacht

Het kattenvoer Animonda vom Feinsten Deluxe Adult Kip bevat geen soja-bestanddelen, kleurstoffen, conserveermiddelen of anti-oxidanten. Ook is volledig afgezien van het gebruik van tarwegluten.

Animonda vom Feinsten Deluxe Adult Kip droogvoer is ideaal in combinatie met Animonda vom Feinsten natvoer. Dagelijks een of twee maaltijden vom Feinsten als fijne vleesmaaltijd in een kom en de hele dag brokjes laten staan van vom Feinsten Deluxe. Een kat overeet zichzelf niet en daarom kunt U het beste een voercontainer neerzetten.

Ik geef het liefst vers vlees aan de katten en kittens, ik voer de Beefmix en de Beefmix met sardines. Om nieuwe eigenaren een keus te geven wat ze gaan voeren, bied ik ook blikvoer van Animonda aan. 

Het verse vlees kan je bestellen bij Dogmeat.nl

Beefmix Kitten/Kat 200/500 gram

Kattenvlees voor kittens en volwassen katten 90% gemalen rundvlees, met een hoog taurinegehalte en 10% gamelen kipvlees. Analyse : 17% ruw eiwit, 11% ruw vet, 0,5% ruwe celstof, 2,7% ruwe as, 0,5 % calcium, 0,4% fosfor, 63% vocht. Zonder: gluten, bindmiddelen, geur- kleur- en smaakstoffen. Bewaren bij -20C, dan 1 jaar houdbaar na productiedatum. Uit de vriezer, dan verpakking verwijderen en in een bakje ontdooien in de koelkast, daarna 2 dagen houdbaar. Nooit verwarmen, ook niet in de magnetron of in water leggen.

Voedingsinstructie

Kittens       35-40 gram per kg lichaamsgewicht

Katten        20-30 gram per kg lichaamsgewicht

Senior katten 15-20 gram per kg lichaamsgewicht

N.B. Zorg ook altijd voor voldoende vers drinkwater.

Kitten blikvoer:

Animonda Carny Kitten kattenvoer is een hoogwaardig compleetvoer voor kittens, sappige en heerlijke stukken vers vlees met natuurlijke taurine Animonda Carny Kitten is een ideaal afgestemd natvoer voor opgroeiende katten. Voor een gezonde groei en een optimale start in het leven is vooral veel dierlijk eiwit nodig. De receptuur bestaat daarom ook uitsluitend uit hoogwaardige vleessoorten. Vers en met zorg bereid, vervullen de verschillende varianten optimaal de voedingsbehoeften van opgroeiende katten. Er wordt alleen vers spiervlees en ingewanden gebruikt, wat ervoor zorgt, dat de vezelstructuur grotendeels behouden blijft en uw kat van belangrijke, natuurlijke taurine voorziet. Alle varianten zijn vrij van granen, waardoor dit natvoer ook zeer geschikt is voor gevoelige en allergische katten. Daarnaast wordt bij elke soort afgezien van kunstmatige toevoegingen zoals kleurstoffen, conserveringsmiddelen en soja. Animonda Carny Kitten had de natuurlijke, onvervalste en typische vleessmaak, waar de katten zo van houden. Alle gebruikte vleessoorten worden geheel vermeld, alles wat erop staat, zit er ook werkelijk in.

Die producteigenschappen in een overzicht:

 • Compleetvoer voor opgroeiende katten
 • Ideaal voor gevoelige en allergische katten
 • Bevordert een gezonde groei en vervult de voedingsbehoeften van kittens
 • Granenvrij: Voor de beste verdraagzaamheid en licht verteerbaar
 • Uitsluitend vers vlees en ingewanden: Levert de beste proteïne en natuurlijke taurine
 • Openheid: Wat op het etiket staat, zit er ook werkelijk in
 • ZONDER: Conserveringsmiddelen, kleurstoffen, smaakversterkers, soja en suiker
 • Verkrijgbaar in 5 varianten.

Volwassen blikvoer:

Hoogwaardig compleetvoer voor volwassen katten, granenvrij, bevat uitsluitend vers vlees en natuurlijke taurine, geheel zonder kleurstoffen, conserveringsmiddelen en soja De natuurlijke voeding van katten draait geheel om vlees, plantaardige bestanddelen zijn voor een soortgerichte en natuurlijke voeding ongeschikt, omdat katten daardoor niet alle belangrijke voedingsstoffen binnen krijgen. Bovendien zijn granen een bron van voedingsonverdraagzaamheden en kunnen vaak moeilijk worden verteerd. Op basis hiervan wordt bij de receptuur van Animonda Carny Adult geheel van het gebruik van granen afgezien. Ook soja, wat eveneens een hoog allergisch potentieel heeft, wordt niet gebruikt. Als belangrijke bron van proteïne zijn alleen verse ingrediënten waaronder hart, long, spiervlees en lever gebruikt. Deze hoogwaardige dierlijke eiwitbronnen leveren bovendien natuurlijke taurine, een aminozuur dat essentieel voor katten is. Dat is namelijk een aminozuur dat een kat niet zelf kan aanmaken en moet het daarom uit voeding halen. Taurine bevordert onder andere een sterk immuunsysteem, een gezond hart en het zicht. Ook een glanzende vacht en gezonde huid worden erdoor bevorderd.
Van het gebruik van kunstmatige kleurstoffen of conserveringsmiddelen wordt ook compleet afgezien. Door de toevoeging van belangrijke vitaminen en mineraalstoffen bevat dit voer alle voedingsstoffen die een kat nodig heeft.

Animonda Carny Adult in een overzicht:

 • Gebalanceerd compleetvoer voor alle volwassen katten
 • Ideaal voor gevoelige en allergische katten
 • Granenvrij: Voor de beste verdraagzaamheid en verteerbaarheid
 • Uitsluitend vers vlees en ingewanden: Levert de beste proteïne en natuurlijke taurine
 • Openheid: Wat op het etiket staat zit er ook werkelijk in
 • ZONDER: Conserveringsmiddelen, kleurstoffen, smaakversterkers, soja en suiker
 • Verkrijgbaar in 10 varianten. 

Keramische drinkfontein voor de kat

Gelukkige gezonde katten hebben vers drinkwater nodig. Hoe hoger de vochtinname, des te beter voor de gezondheid van de kat. Daarom heeft de drinkfontein van Miaustore 8 verschillende drinkzones: 4 drinkvlakken, 3 mini watervallen en een waterbron

Katten drinken liever vers, stromend water. Daarom heeft de Miaustore-fontein 8 verschillende drinkzones die uw kat motiveren om te drinken.

 • Motiveert katten om meer te drinken
 • De pomp maakt geen geluid
 • Aanbevolen door dierenartsen
 • 8 verschillende drinkzones
 • Een stap-voor-stap video demonstratie bij inbegrepen
 • Vaatwasserbestendig
 • 1 jaar niet goed geld terug garantie
 • Veilige pomp met een 5-volt kabel
 • Bijpassende vaas voor kattengras beschikbaar
 • Handgemaakt aardewerk gebakken op 1200 graden
 • Geproduceerd in Europa

Verkrijgbaar bij Miaustore.nl

Het beste kunt U regenwater in het fontein doen. Gewoon kraanwater bevat veel kalk waardoor er snel kalkaanslag in het fontein zit. Één keer per week schoonmaken, pompje losschroeven (2 kleine schroefjes) zodat daar het haar en andere viezigheid uitgehaald kan worden. Als je geen regenwater gebruikt moet je echt wel even poetsen voordat de kalkaanslag verdwenen is. 

Het fontein is niet de goedkoopste (momenteel €66) maar wel absoluut de beste! Mocht er een onderdeel van de pomp of elektrische snoertje kapot zijn dan is dat makkelijk te bestellen. 

Belangrijk weetje!

Waarom moet je eten en drinken nooit naast elkaar zetten?

Katten drinken in de natuur zo goed als nooit in de buurt van hun eten. Prooien vinden ze immers niet aan vijvers. Bovendien redeneren katten dat het water dat naast hun eten staat precies door dit eten vuil kan worden. Toch bieden heel veel eigenaars ze naast elkaar aan, waardoor de kat gedemotiveerd wordt om te drinken en dit een negatief effect kan hebben op haar mentale en fysieke gezondheid. Zo zie ik katten die van kranen of uit waterglazen of uit het toilet drinken, of zelfs het dauw van de ramen likken om toch maar niet te moeten drinken naast hun eten. En als je kat toch gebruik maakt van water naast eten, dan komt dat doorgaans omdat ze geen andere keuze hebben.